Versterking en uitbreiding competenties

Versterking en uitbreiding competenties
12 April 2021 Comments Off on Versterking en uitbreiding competenties General news Robert Warmoeskerken

Op het ogenblik lopen er een hoop activiteiten die helpen om ons goed voor te bereiden op de ontwikkelingen in de pensioenmarkt. Uiteraard zijn we ook druk bezig voor de Healthcare, maar daar lopen al een aantal zaken.

Wat betreft de pensioenmarkt, maar ook meer in het algemeen om onze klanten te kunnen helpen om nog slimmere ondernemingen te worden, is Composit Coöperatie uitgebreid met een nieuwe organisatie: Abstrakx B.V.. Zij richten zich onder andere op de slimme inrichting van de value chain bij klanten. De diensten van Abstrakx vatten zij zelf samen als 

  • Cloud-adviesdiensten (Infrastructuurtransformatie)
  • Cloud-accelerators-services (enterprise cloud virtual datacenter)

Met deze summiere omschrijving doen we ze zeker te kort, maar het is imponerend wat ze kunnen. Abstrakx richt zich met name op het succes van de klanten bij digitale transformatie, waarbij zaken als enterprise architecture, security & governance en andere innovatieve methodologieën een grote rol spelen. Eerdaags zullen we een voorstelling presentatie posten op onze website of via een link naar hun eigen website. Als Composit Coöperatie zijn we uiteraard zeer verheugd met deze versterking en uitbreiding van onze competenties.

About the author